Wednesday, April 11, 2018

Jus Buah Pure AyaqWorld




Selain coklat, Jamu Seri Bonda & Lea Rosse Feminine Hygiene, haa ni ada lagi satu item yg saya jual..

Jus buah ayaqworld
xdak gula xdak pengawet..segar dan menyihatkan
Diminum begitu saja😍
 AYAQ WORLD 6 SAHABAT..

🍋 ayaq mangga bonda
🍈 ayaq doyan lando
🌽 ayaq jagung soultan
🍏 ayaq asam kedondong
🍍 ayaq nenas world
🌿 ayaq matcha green tea

Jom wasap laju2 k...012-3259796
Sapa lambat dia tak dapat...🤭
Stok sangat2 terhad...
Tapi jgn riso, kalo perisa yg dah abis stok, buleh buat pesanan awal😉

Sebotol rm10@500ml pure juice

Delivery area seremban-s2-sendayan

Pos Sample Coklat Telur

Sekejap lagi nak gi pos opis utk poslaju sample coklat bentuk telur..😊

Monday, April 2, 2018

Coklat 36 Biji..Order Bila2 Masa

Suka makan coklat? Jom order:
Coklat susu/ Lapis coklat susu & coklat putih/ coklat putih. Dijamin sedap!

Sebekas 36 biji hanya Rm15❤

Order awal 2 hari ye..dibuat fresh ikut permintaan
Wasap 012-3259796
Cod Seremban-Senawang-S2-Sendayan





Sunday, April 1, 2018

Confirm Order Untuk Bulan Julai 2018

Alhamdulillah, customer dari Ampang dah bank in deposit utk tempahan 650 biji coklat bentuk telur Julai nanti.

Beliau request foil warna gold dan coklat sepenuhnya milk chocolate.So, sy lock tarikh sepanjang Julai akan datang utk siapkn tempahan beliau.😊❤🍫

Monday, March 19, 2018

Tempahan 2000 Biji Coklat Bentuk Telur

Alhamdulillah done serahkan keseluruhan 2000 biji coklat bentuk telur kpd Pn Shuzlina dari KL.

Beliau request separuh milk coklat dan separuh white coklat.Foil warna warni.Penyerahan secara berperingkat iaitu beliau ambil di rumah sy di Seremban ikut mana yg dah siap.
Terima kasih❤








Friday, January 5, 2018

Bajet Corner😍

Doorgift sedap,cantik dan murah.
2 biji coklat dlm clear box seperti di atas.

200 set ke atas : Rm1.00 satu
Order 100-199 set : Rm1.30 satu

Pilihan jenis coklat :
* milk chocolate atau
*coklat putih sepenuhnya (boleh diwarnakan spt contoh di atas) atau
* lapis milk chocolate dan coklat putih

Tambah Rm0.30 setiap satu untuk ikat reben seperti di bawah👇


Harga adalah tetap sebab dah terlalu murah berbanding seller lain. Harga tidak termasuk caj delivery. Area Seremban 2 dan Sendayan free delivery. Jauh sedikit seperti Ampangan dan Senawang, sedikit caj dikenakan. Yg lain2 bergantung jarak. Self collect amat digalakkan😊

Monday, January 1, 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Assalamualaikum..salam sejahtera..

Saya nak ucapkan selamat tahun baru..semoga kita semua sihat dan berjaya 2018 ni😀..aamiin..

Tempahan coklat masih diterima..area Seremban dan lingkungannya saja..no postage ye..

InsyaAllah dlm masa terdekat, sy akan tambah doorgift muffin sebagai satu lagi pilihan, selain coklat.

Wasap k..012-3259796


Wednesday, November 29, 2017

Tempahan 100 Biji Coklat Bentuk Telur Untuk Bunga Pahar


Tempahan 100 biji milk coklat dari customer di Sikamat utk diletakkan di bunga pahar.
Terima kasih😊

Ini hasil setelah diletakkan di bunga telur..feedback : sedap, ada rasa..Alhamdulillah❤




Sunday, November 5, 2017

Tempahan Coklat

Tempahan 3 bekas coklat dari Sabrina.Sebekas ada 36 biji. Coklat putih lapis coklat susu..request warna pink+coklat. Tqvm sudi order😍

Tuesday, August 29, 2017

Tempahan 100 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 100 biji coklat bentuk telur warna silver dari Cik Aznida.
Terima kasih😊

Friday, August 11, 2017

Saturday, July 29, 2017

Tempahan 200 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 200 biji coklat bentuk telur dari Cik Wana,Melaka.
Pick up di rumah saya di Seremban.Beliau wakilkan abangnya yang dari Kajang,singgah Seremban sebelum balik ke Melaka.
Terima kasih😊

 Ini feedback dari beliau:
Alhamdulillah..😊

Sunday, July 23, 2017

Tempahan 150 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 150 biji coklat telur dari Cik Madia,Ampang
Pick up di plaza tol Ainsdale,Seremban
Terima kasih😊




Friday, July 14, 2017

Tempahan 40 Coklat Teddy


Tempahan 40 coklat bentuk teddy bear untuk birthday Sasha. Tempahan ni bulan April tempoh hari, tapi baru dapat transfer foto dari kamera =D

Kalau guna box dan siap ikat reben macam ni, harga RM2.00 satu.
COD Seremban
Minimum order 40.

Wednesday, June 28, 2017

Coklat 2 Lapis



Tempahan 5 bekas coklat putih lapis coklat susu.
60biji dalam satu bekas cuma RM24

Thursday, June 8, 2017

Tempahan Coklat Telur 150 Biji

Tempahan 150 biji coklat bentuk telur dari Cik Umairah,Nilai
Terima kasih😍

Tuesday, January 31, 2017

Coklat Teddy Dalam Clear Box

Sempat buatkan coklat bentuk teddy bear untuk anak-anak buah sempena birthday anak sulung yg ke 2 tahun =)

Sesiapa nak order macam ni, boleh whatsapp saya 012-3259796

Harga RM1 je satu...

Tapi kalau nak coklat teddy ni dalam box yg diikat reben, harga  RM2.00 satu :)

COD Seremban

Minimum order 40 box



Saturday, January 28, 2017

Tempahan 30 Biji Coklat Telur

Tempahan 30 biji coklat bentuk telur dari Pn Lynn, KL.
Pick up tempahan di Plaza Tol Seremban.
Terima kasih :)