Tuesday, August 29, 2017

Tempahan 100 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 100 biji coklat bentuk telur warna silver dari Cik Aznida.
Terima kasih😊

Friday, August 11, 2017

Tempahan 70 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 70 biji coklat bentuk telur dari Puan Ijum,Nilai.
Terima kasih😊

Saturday, July 29, 2017

Tempahan 200 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 200 biji coklat bentuk telur dari Cik Wana,Melaka.
Pick up di rumah saya di Seremban.Beliau wakilkan abangnya yang dari Kajang,singgah Seremban sebelum balik ke Melaka.
Terima kasih😊

 Ini feedback dari beliau:
Alhamdulillah..😊

Sunday, July 23, 2017

Tempahan 150 Biji Coklat Bentuk Telur

Tempahan 150 biji coklat telur dari Cik Madia,Ampang
Pick up di plaza tol Ainsdale,Seremban
Terima kasih😊




Friday, July 14, 2017

Tempahan 40 Coklat Teddy


Tempahan 40 coklat bentuk teddy bear untuk birthday Sasha. Tempahan ni bulan April tempoh hari, tapi baru dapat transfer foto dari kamera =D

Kalau guna box dan siap ikat reben macam ni, harga RM2.00 satu.
COD Seremban
Minimum order 40.

Tuesday, July 11, 2017

Feedback Kek Coklat Moist Mini

Alhamdulillah dapat feedback positif
Yang tinggal area Seremban boleh whatsapp ye kalau nak order kek coklat moist ni😊
012-3259796

Kek Coklat Moist

Kek coklat moist dengan choc ganache
Size S
RM3 satu
Sesuai untuk tempahan jamuan kecil
Cod Seremban
Minimum order 30 bekas
012-3259796 (whatsapp)😊


Wednesday, June 28, 2017

Cornflakes Madu

Sempat buat cornflakes madu beberapa bekas untuk raya😄


Coklat 2 Lapis



Tempahan 5 bekas coklat putih lapis coklat susu.
60biji dalam satu bekas cuma RM24

Thursday, June 8, 2017

Tempahan Coklat Telur 150 Biji

Tempahan 150 biji coklat bentuk telur dari Cik Umairah,Nilai
Terima kasih😍

Tuesday, January 31, 2017

Coklat Teddy Dalam Clear Box

Sempat buatkan coklat bentuk teddy bear untuk anak-anak buah sempena birthday anak sulung yg ke 2 tahun =)

Sesiapa nak order macam ni, boleh whatsapp saya 012-3259796

Harga RM1 je satu...

Tapi kalau nak coklat teddy ni dalam box yg diikat reben, harga  RM2.00 satu :)

COD Seremban

Minimum order 40 box



Saturday, January 28, 2017

Tempahan 30 Biji Coklat Telur

Tempahan 30 biji coklat bentuk telur dari Pn Lynn, KL.
Pick up tempahan di Plaza Tol Seremban.
Terima kasih :)


Tempahan Coklat 36 Biji

Tempahan 2 bekas coklat dari Kak Mawar, Tmn Cengal, Ampangan.
Satu bekas mengandungi 36 biji coklat.
Terima kasih :)



Tempahan 150 Box Doorgift


Tempahan 150 box yang mengandungi sekeping coklat dari Cik Yuha, Vision Homes Seremban 2.
Terima kasih :)


Tuesday, January 17, 2017

Hantar Sample

Settle hantar sample coklat telur kepada prospek. Majlis lambat lagi lepas raya. Kalau mereka confirm order, saya akan update di sini. Insya Allah mudah-mudahan ada rezeki :)

Feedback Dari Customer

Alhamdulillah... =)


Friday, January 13, 2017

Tempahan Doorgift

Tempahan 350 box yang mengandungi 4 biji coklat.

Warna tema Black & Gold

Terima kasih Puan Zie :)

p/s : foto kurang terang kerana faktor pencahayaan



Saturday, December 31, 2016

Thursday, December 8, 2016

Confirm Order :)

Terima kasih Kak Zie dari Lavender Heights, Senawang buat tempahan dari saya.
Kak Zie request 350box 4 biji coklat dalam gold base box.
Warna tema black n gold.
So deposit pun dah bayar, saya proceed =D

Majlis 13/01/2017 nanti. Dah siap saya upload gambar di blog ni ye.. ;)