Friday, July 14, 2017

Tempahan 40 Coklat Teddy


Tempahan 40 coklat bentuk teddy bear untuk birthday Sasha. Tempahan ni bulan April tempoh hari, tapi baru dapat transfer foto dari kamera =D

Kalau guna box dan siap ikat reben macam ni, harga RM2.00 satu.
COD Seremban
Minimum order 40.

Tuesday, July 11, 2017

Feedback Kek Coklat Moist Mini

Alhamdulillah dapat feedback positif
Yang tinggal area Seremban boleh whatsapp ye kalau nak order kek coklat moist ni๐Ÿ˜Š
012-3259796

Kek Coklat Moist

Kek coklat moist dengan choc ganache
Size S
RM3 satu
Sesuai untuk tempahan jamuan kecil
Cod Seremban
Minimum order 30 bekas
012-3259796 (whatsapp)๐Ÿ˜Š


Wednesday, June 28, 2017

Cornflakes Madu

Sempat buat cornflakes madu beberapa bekas untuk raya๐Ÿ˜„


Coklat 2 Lapis



Tempahan 5 bekas coklat putih lapis coklat susu.
60biji dalam satu bekas cuma RM24

Thursday, June 8, 2017

Tempahan Coklat Telur 150 Biji

Tempahan 150 biji coklat bentuk telur dari Cik Umairah,Nilai
Terima kasih๐Ÿ˜

Tuesday, January 31, 2017

Coklat Teddy Dalam Clear Box

Sempat buatkan coklat bentuk teddy bear untuk anak-anak buah sempena birthday anak sulung yg ke 2 tahun =)

Sesiapa nak order macam ni, boleh whatsapp saya 012-3259796

Harga RM1 je satu...

Tapi kalau nak coklat teddy ni dalam box yg diikat reben, harga  RM2.00 satu :)

COD Seremban

Minimum order 40 box



Saturday, January 28, 2017

Tempahan 30 Biji Coklat Telur

Tempahan 30 biji coklat bentuk telur dari Pn Lynn, KL.
Pick up tempahan di Plaza Tol Seremban.
Terima kasih :)


Tempahan Coklat 36 Biji

Tempahan 2 bekas coklat dari Kak Mawar, Tmn Cengal, Ampangan.
Satu bekas mengandungi 36 biji coklat.
Terima kasih :)



Tempahan 150 Box Doorgift


Tempahan 150 box yang mengandungi sekeping coklat dari Cik Yuha, Vision Homes Seremban 2.
Terima kasih :)


Tuesday, January 17, 2017

Hantar Sample

Settle hantar sample coklat telur kepada prospek. Majlis lambat lagi lepas raya. Kalau mereka confirm order, saya akan update di sini. Insya Allah mudah-mudahan ada rezeki :)

Feedback Dari Customer

Alhamdulillah... =)


Friday, January 13, 2017

Tempahan Doorgift

Tempahan 350 box yang mengandungi 4 biji coklat.

Warna tema Black & Gold

Terima kasih Puan Zie :)

p/s : foto kurang terang kerana faktor pencahayaan



Saturday, December 31, 2016

Thursday, December 8, 2016

Confirm Order :)

Terima kasih Kak Zie dari Lavender Heights, Senawang buat tempahan dari saya.
Kak Zie request 350box 4 biji coklat dalam gold base box.
Warna tema black n gold.
So deposit pun dah bayar, saya proceed =D

Majlis 13/01/2017 nanti. Dah siap saya upload gambar di blog ni ye.. ;)

Saturday, October 15, 2016

Kembali Aktif

Assalamualaikum

Saya dah selesai berpantang lepas melahirkan adik pada 2/9/16 yang lalu.

Jadi saya dah boleh terima tempahan semula. Hari ni hantar tester coklat pada Puan Zie di Lavender Heights.

Sesiapa nak buat tempahan boleh wasap saya ye 012-3259796.

Terima kasih.

Saturday, July 30, 2016

Tempahan Coklat Raya 2016





Alhamdulillah...tahun ni memang saya tak larat sebab masa bulan puasa tu saya baru 6 bulan mengandung, tapi belakang badan dan pinggang saya dah start sakit-sakit seolah-olah dah trimester akhir...

Jadi saya senyap aje la takde nak war warkan macam tahun lepas saya ni ada ambil tempahan coklat.

Tapi entah macam mana, tiba-tiba ada jugak order masuk dari customer tahun lepas. Hehehe...jadi saya siapkan jugak tempahan diorang walaupun tak banyak. Sebanyak 16 bekas 50 biji coklat setiap satu.
 =D

Saturday, June 18, 2016

Jamu Seri Bonda & Pembersih Wanita Lea Rosse

Hai ladies semua..

Saya sekarang adalah dropshipper untuk produk Jamu Seri Bonda dan Pencuci Wanita Lea Rosse

Untuk sesiapa yang ada masalah kewanitaan, atau sekadar nak sihatkan badan, bolehlah amalkan jamu ni

Juga sangat sesuai untuk ibu-ibu yang lepas bersalin

Halal keluaran muslim, dan lulus KKM

Harga pun berpatutan sangat, jamu ni cuma RM44 untuk sebulan makan

Pencuci wanita ni pula cuma RM38 untuk 2 bulan kegunaan.

Jimat kan?

Sila klik pada gambar di bawah untuk lihat lebih jelas khasiat kedua-dua produk ni

Kalau tak jelas boleh tanya saya ye..

FB saya : Nor Azlin atau page saya : Jamu Seri Bonda@iamdropshipper untuk anda lihat detail produk dan testimoni produk.

Whatsapp saya 012-3259796 :)


Aktiviti Bulan Puasa

Nampaknya tahun ni tempahan coklat agak slow. Tapi ye la kan, saya pun tak buat promosi hehehe

Bulan puasa ni sekadar siapkan sample coklat untuk seorang rakan, dan adiknya ada beli coklat 35 biji. Tapi saya pun lupa snap gambar.

Selain tu sempat siapkan satu tempahan jahit manik dan siapkan sample bunga telur.

Insya Allah kalau ada yang tempah coklat raya saya akan upload gambar di blog ni.

Selamat berpuasa semua =D


Jubah raya Shasha. Bunga kecil dan jahitan manik beriring di lengan dan jahitan kristal di leher. TQ..